Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 96 km

Auto te water bij Oostburg, één gewonde

Toegevoegd: 23-05-2019, 21.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - Een automobilist is donderdagmiddag van de weg geraakt bij Oostburg en het water ingereden. De bestuurder raakte gewond.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 16.50 uur plaats op de Nieuwstraat (N253). Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de weg, kwam in de berm terecht en reed vervolgens een watergang in.

De auto stond grotendeels onder water en de brandweer werd dan ook opgeroepen om hulp te verlenen. Als snel bleek dat duikers niet nodig waren omdat het slachtoffer snel uit het water kon worden gehaald. Een blusvoertuig van de brandweer heeft nog assistentie verleend, de overige eenheden zijn niet meer uitgerukt.

Een ambulance heeft de man met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water getakeld en weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren