Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Drie gewonden bij ongeluk A58 Kruiningen

Toegevoegd: 24-05-2019, 20.38 uur - Update: 24-05-2019, 21.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Kruiningen zijn vrijdagavond drie personen gewond geraakt.


Het ongeval vond net na half zeven plaats op de rijbaan in de richting van Bergen op Zoom. Een personenauto raakte van de weg en botste tegen de vangrail aan. De auto sloeg over de kop en kwam zo ook op de linkerbaan tot stilstand.

Vier ambulances, een traumahelikopter en de brandweer werden opgeroepen. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er drie personen naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. Over hun letsel is nog niks bekend gemaakt.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de aanrijding. Het verkeer kon tot 20.30 uur over de vluchtstrook passeren, daarna is de weg volledig afgesloten voor sporenonderzoek. Wanneer de weg weer wordt vrijgegeven is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (25-5-2019 om 12:20)
Dat is ook niet zachtjes gegaan,was zeker op weg naar een alarmmelding ? dan weten deze gasten het gaspedaal te vinden
chuckles (24-5-2019 om 22:16)
ff apeldoorn bellen
Cookie-instellingen beheren