Man spuugt op vrouw na ruzie Vlissingen

Toegevoegd: 25-05-2019, 14.05 uur

Man spuugt op vrouw na ruzie Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie doet onderzoek naar een mishandeling. Een automobilist zou op vrijdagochtend rond 12.35 uur aan de Scheldestraat in Vlissingen een fietser mishandeld hebben.

Aanleiding zou mogelijk een verkeersconflict zijn. Ook een vrouw die het slachtoffer te hulp schoot moest het ontgelden, zij werd in het gezicht gespuugd door de man. De identiteit van de verdachte is bij de politie bekend. Hij wordt uitgenodigd voor verhoor op het politiebureau.

De bespuugde vrouw, een 39-jarige Vlissingse, heeft inmiddels aangifte gedaan. De politie zou graag met de mishandelde jongen spreken. Hij zou rond de 13 jaar oud zijn. Ook roep de politie getuigen op zich te melden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ampawe (26-5-2019 om 10:41)
Ja waarom niet. Vindt u dat normaal dan??
Jose (25-5-2019 om 22:47)
Kaat@ Waarom zou je geen aangifte doen als je bespuugd wordt? Dat is toch niet normaal, dus aangifte doen.
Renata (25-5-2019 om 21:58)
Enne Kaat, jij ziet de ernst daar niet van in? Weet je wat je daarmee kan overbrengen?! En dan wordt zo’n aso ‘uitgenodigd’... staan thee ennloekjes al klaar?
Kees (25-5-2019 om 21:57)
@kaat, bij sommige bevolkingsgroepen is spugen normaal om zo anderen te vernederen en ze zo te laten merken dat ze minder zijn. Verder kan het zo zijn dat er ziektes overgebracht worden. Gelukkig vinden wij dit in Nederland ongepast gedrag en is het niet meer dan normaal dat dit bestraft moet worden. En mishandeling van een dertienjarige is helemaal ziek gedrag, van mij mogen ze die gek voor tien jaar opsluiten.
Kaat (25-5-2019 om 16:41)
Aangifte doen omdat hij je in t gezicht spuugt??