Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Groot onderzoek na vondst dode vrouw

Toegevoegd: 25-05-2019, 21.21 uur - Update: 27-05-2019, 11.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTKAPELLE - De politie heeft afgelopen nacht en vandaag onderzoek gedaan naar de vondst van een dode vrouw. Een misdrijf wordt op dit moment niet uitgesloten.


De vrouw werd vrijdagavond rond 16.00 uur levenloos gevonden in een appartement aan het Veldzigt in Oostkapelle. Twee ambulances en meerdere politie voertuigen kwamen ter plaatse, maar al snel werd duidelijk dat de vrouw was overleden.

Door de politie is gelijk een plaats delict ingesteld. De technische recherche heeft in witte pakken onderzoek gedaan in en rond de woning. Buurtbewoners vertellen dat er ook een politiehond is ingezet en dat de ondergrondse vuilcontainer door de politie is afgesloten.

Het onderzoek in de woning is zaterdagmiddag afgerond. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er maandag sectie wordt gedaan op het lichaam en er dan hoogstwaarschijnlijk duidelijkheid komt over de doodsoorzaak. Op dit moment kan een misdrijf of ongeluk nog niet worden uitgesloten laat hij weten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (25-5-2019 om 21:36)
Heftig. Veel sterkte voor de nabestaanden en hopelijk snel duidelijkheid.
Cookie-instellingen beheren