Drie mogelijke inbrekers opgepakt

Toegevoegd: 26-05-2019, 18.55 uur

Drie mogelijke inbrekers opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Aan de Spuistraat in Vlissingen zijn zaterdag rond 23.40 uur drie mannen aangehouden. Ze reden rond in een auto waar inbrekerswerktuigen in lagen.

Toen het drietal werd gecontroleerd kwam er een henneplucht uit de auto. Daarop besloten agenten de inzittenden en het voertuig verder te controleren op basis van de Opiumwet. In de auto lagen verschillende inbrekerswerktuigen zoals handschoenen, tangen, een schroevendraaier, een slijptol en een lock pic set. Ook vonden de dienders een zakje met hennep.

De bestuurder, een 25-jarige man uit Terneuzen en de andere twee inzittenden, een 19-jarige man uit Vlissingen en een 18-jarige man uit Middelburg, zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Een speekseltest wees uit dat de bestuurder mogelijk onder invloed van drugs was. Zijn rijbewijs is ingevorderd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750