Weerbericht:
Eerst nog enkele buien. Vannacht en morgenochtend (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade bij botsing Mariekerkseweg

Toegevoegd: 27-05-2019, 18.00 uur
Door: Roland de Jong

MELISKERKE - Op de Mariekerkseweg tussen Grijpskerke en Meliskerke is vanmiddag iemand gewond geraakt bij een verkeersongeval.


Vermoedelijk tijdens het afslaan ontstond rond 17.15 uur een botsing op de kruising met de Mariekerke. Ter plekke kwamen een bestelbus van een bezorgdienst en een personenauto met elkaar in botsing. De personenauto had forse schade aan de voorzijde. De bestelbus had schade aan de rechter zijkant.

De ambulancedienst heeft de betrokkenen ter plekke onderzocht en één persoon behandeld. Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de personenauto te takelen. Vanwege de botsing moest het verkeer tijdelijk over één rijbaan.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750