Weerbericht:
Droog en opklaringen. Dinsdag koel en in het zuiden wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dood vrouw Oostkapelle vermoedelijk misdrijf

Toegevoegd: 27-05-2019, 20.14 uur - Update: 27-05-2019, 20.16 uur
De recherche was ook vandaag weer bij de flat aanwezig.
De recherche was ook vandaag weer bij de flat aanwezig.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - De vrouw die vrijdagmiddag levenloos werd aangetroffen in een woning in Oostkapelle stierf vermoedelijk na een misdrijf. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.


Volgens de politie werd het slachtoffer, de 78-jarige bewoonster van een appartement aan het Veldzigt, rond 16.00 uur aangetroffen. "Ondanks inspanningen van ambulancepersoneel is de vrouw ter plaatse overleden", zo laat de politie weten.

"Omdat het om een niet-natuurlijke dood leek te gaan, kwamen ook collega’s van de recherche ter plaatse en werd er een onderzoek gestart", zo zegt de politie. De afgelopen dagen is er bij en in het appartement uitgebreid onderzoek gedaan. Vanochtend werd nog de inhoud van een vuilcontainer uitgebreid onderzocht.

Inmiddels is na een sectie duidelijk geworden dat de vrouw vermoedelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. "Verder onderzoek moet uitwijzen wat er precies gebeurd is", aldus de politie. Er is in de zaak nog niemand aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren