Weerbericht:
Vrij zonnig, aanvankelijk enkele mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Slapende man wordt gewekt en gaat door het lint

Toegevoegd: 28-05-2019, 12.30 uur
Slapende man wordt gewekt en gaat door het lint
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandagmiddag in Vlissingen een dronken man aangehouden nadat hij door het lint was gegaan nadat agenten hem wakker hadden gemaakt.

Een passant had gezien dat de man lag te slapen op een muurtje bij de Zeilmarkt. Omdat hij bang was dat de man hierdoor in het water zou kunnen vallen, werd de politie gewaarschuwd. Agenten spraken de man vervolgens aan maar ze werden volgens de politie "niet echt vriendelijk ontvangen". 

"De collega's werden door de man bespuugd. Ook werd geprobeerd ze te schoppen en er werd een poging gedaan om een kopstoot uit te delen", zo meldt de politie. De 40-jarige stomdronken Vlissinger werd aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij wordt vandaag verder gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750