Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto van N258 Axel: vrouw en kind gewond

Toegevoegd: 28-05-2019, 12.44 uur - Update: 28-05-2019, 15.50 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Op de Langeweg (N258) tussen Westdorpe en Axel is dinsdagochtend een personenauto van de weg geraakt. Hierbij raakten een volwassene en een kind gewond.


Volgens de politie raakte de auto rond 10.40 uur in de berm. Hierna sloeg het over de kop. Het voertuig eindigde op zijn kant bij een droge sloot. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling werd ook de brandweer opgeroepen. De twee inzittenden, een 28-jarige vrouw en haar 5-jarige zoontje, waren

echter al snel uit het voertuig. Ambulancemedewerkers hebben zich over de twee ontfermd. Volgens de politie liepen ze slechts lichte verwondingen op. Voor een eveneens aanwezige hond werd de dierenambulance opgeroepen.

Bergingsbedrijf Kuzee is ingeschakeld om de auto te takelen. Vanwege het ongeluk moest een deel van de N258 enige tijd volledig worden afgesloten. Rond 11.30 uur konden ook de nog wachtende vrachtwagens weer verder rijden. De parallelweg was omstreeks 12.20 uur weer helemaal beschikbaar.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (28-5-2019 om 22:59)
hopelijk gaat alles goed met mams kind en hondje heel veel beterschap toegewenst
Cookie-instellingen beheren