Weerbericht:
Vannacht mistbanken. In de middag regen, in het zuidoosten onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij botsing N57 Vrouwenpolder

Toegevoegd: 28-05-2019, 16.51 uur
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Twee voertuigen zijn vanmiddag beschadigd geraakt bij een botsing op de N57 bij Vrouwenpolder. Eén persoon raakte lichtgewond.


Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur ter hoogte van de stoplichten bij de kruising bij parkeerplaats bij het Veerse Meer-strandje, aan het begin van de Veerse Gatdam. Er was sprake van een botsing tussen een Nederlandse bestelauto en een Duitse personenauto.

Er werd een ambulance opgeroepen maar volgens de politie raakte er niemand ernstig gewond. Eén persoon raakte lichtgewond maar kon ter plaatse worden behandeld. Geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Van Halst heeft de beide auto’s getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren