Overtredingen bij integrale controle Oostburg

Toegevoegd: 28-05-2019, 17.12 uur

Volgens de politie werden verschillende misstanden geconstateerd.
Volgens de politie werden verschillende misstanden geconstateerd.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Bij een integrale controle-actie in Zeeuws-Vlaanderen heeft de politie vandaag diverse overtredingen geconstateerd.

Het basisteam Zeeuws-Vlaanderen van de politie was samen met collega’s van het haventeam Terneuzen, de douane en de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Zeeland op pad in onder meer Oostburg. Volgens de politie werden hier bij een bedrijf meerdere misstanden ontdekt op zowel milieugebied als in het kader van transportcriminaliteit. De Douane ontdekte onder andere dat er onterecht rode diesel werd gebruikt in verschillende voertuigen.

De politie laat weten dat integraal controleren handig is omdat door samen op te treden goed doorgepakt kan worden door de verschillende betrokken instanties.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaas (29-5-2019 om 08:38)
Verbaast mij niet, als je je troep niet vroegtijdig aanpakt dan wordt het een bende.