Weerbericht:
Opklaringen, geleidelijk toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 44 km

Arrestatie in moordonderzoek Oostkapelle

Toegevoegd: 29-05-2019, 09.49 uur
Onderzoek bij het complex afgelopen zaterdag.
Onderzoek bij het complex afgelopen zaterdag.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - De politie heeft vanochtend een 56-jarige man uit Oostkapelle aangehouden. Hij wordt er van verdacht een 78-jarige vrouw uit dezelfde plaats om het leven te hebben gebracht.


Het 78-jarige slachtoffer werd vrijdag rond 16.00 uur aangetroffen in een appartementencomplex aan het Veldzigt. De man is een bewoner van hetzelfde complex en werd hier ook aangehouden. De verdachte is ingesloten.

De recherche doet verder onderzoek naar de zaak. Daarbij wordt onder andere de woning van de verdachte vandaag doorzocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
HJM (30-5-2019 om 00:00)
Beste José Nu was het bij mij alleen een schade (materieel) van ruim € 1500. Mara ik vind dit zo erg....kreeg afgelopen weekend toen dit bericht naar buiten kwam al direct de kriebels..... ONVOORSTELBAAR dat dit in Nederland kan.
Jose (29-5-2019 om 18:43)
Beste HJM, wat er in park Veldzicht is gebeurd is ronduit afschuwelijk. Toen ik las van een,achergebleven partner die gehandicapt is kreeg ik helemaal de kriebels. Dan het verhaal van U, dat er al heel vaak gewaarschuwd cq aangifte gedaan of aandacht heeft gevraagd voor de man/persoon en er niets mee is gedaan en nu een gedode Mevrouw. Het is werkelijk niet te bevatten. We gaan toch niet weer wegkomen met de wet op de privacy hoop ik. Ik wens dat alle betrokkenen de hulp cq bijstand krijgen die heel hard nodig is. Liefs van mij.
PIPPA (29-5-2019 om 13:41)
wat een schandaal weer ik neem aan dat politie en instantie,s op de hoogte waren en toch maar los rond laten lopen! Als een persoon gevaarlijk is hoort hij uit de samenleving te worden gehaald. ACHTERLIJK NEDERLAND. als het met onze familie was gebeurd zou hij niet lang rondlopen.oog om oog tand om tand.
HJM (29-5-2019 om 11:06)
Vreselijke gebeurtenis. Helaas vanwege een heel vervelende ervaring bij dit complex t.g.v. en met deze man die nu gearresteerd is was ik al bang voor dit gebeuren. Nog triester maakt het geheel dat er ook al heel wat waarschuwingen en reacties zijn gekomen van "gedupeerden/slachtoffers" waaronder ik zelf dat deze man opgepakt moest worden vanwege de angst voor verdere escalaties. Een geschrokken burger.
Cookie-instellingen beheren