Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser ernstig gewond in Goes

Toegevoegd: 29-05-2019, 10.03 uur - Update: 29-05-2019, 12.05 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is vanochtend een 20-jarige fietsster uit Kloetinge ernstig gewond geraakt bij een botsing met een personenauto.


Het ongeluk gebeurde rond uur op de M.A. De Ruijterlaan, vlakbij de rotonde ‘Admiraalsplein’ bij de Piet Heinstraat. De ambulancedienst heeft de fietsster met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Over de aard van haar letsel is niets bekend.

De 69-jarige Goese automobilist, die met zijn voertuig bovenop een vluchtheuvel tot stilstand kwam, bleef ongedeerd. Hij heeft ter plaatse een blaastest moeten doen maar bleek niet gedronken te hebben. De man is wel meegenomen naar het politiebureau om hen te kunnen horen.

De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding. Vanwege de botsing was de M.A. de Ruijterlaan ter plaatse enige tijd afgesloten. De auto van de man is weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (29-5-2019 om 12:24)
Aan Jan. De fiets was geen E-Fiets,even goed kijken Jan. De schuld is altijd de Automobilist.Hij/Zij zit lekker in de auto en moet gewoon beter uit kijken en om kijken en dan pas afslaan.Waarom kwam auto op de vluchtheuvel.Te hard gereden.En lak aan de haaientanden.op de weg. Fietsers moeten zich ook veel beter aan de verkeersregels houden.Geen mobil /muziek luisteren met oortje.En Hand uitsteken.bij richting veranderen. P.s Jan je ben geen fietsliefhebber?
Jan (29-5-2019 om 11:47)
elektrische fiets? bellen op de fiets? arme automobilist. fietsers moeten daar geen voorrang hebben/nemen. want je ziet ze achter je rug echt niet aankomen
Cookie-instellingen beheren