Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje gezocht na fietsongeluk Middelburg

Toegevoegd: 29-05-2019, 19.12 uur
Meisje gezocht na fietsongeluk Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar een meisje dat maandag in Middelburg op de fiets in botsing kwam met een vrouw op een fiets.


Het ongeluk gebeurde volgens de politie rond 15.30 uur toen de vrouw de Kanaalweg overstak ter hoogte van het NS-station. Het meisje heeft geen gegevens achtergelaten maar de vrouw wil volgens de politie die gegevens graag alsnog krijgen om zo de schade af te handelen via de verzekeringsmaatschappij.

Het meisje in kwestie was licht getint en had een stevig postuur. Ze had donker kroeshaar en droeg een haarband. Het meisje wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (30-5-2019 om 20:11)
Even zonder aanziens des persoons of leeftijd: hoe vaak gaat het (bijna) met fieters die met een smartphone in de hand rijden? (Niet dat dit de oorzaak zou kunnen zijn, geen vooroordeel hoor) Maar als ik om me heen kijk zie je jong EN oude(er) met één hand aan het stuur de andere aan de smartphone. Of nog gekker: wat ook gebeurt: voorover op je stuur gaan liggen met je onderarmen en met twee handen de smartphone bedienen. Mogelijk dat dit ongeval een andere oorzaak had, maar de kans is zeer groot! Gelukkig dat het, net als bij de automobilist, binnenkort strafbaar is. Stop alsjeblieft met appen voordat de ambulance je van de straat moet scheppen!!!!
Marij (30-5-2019 om 09:30)
@ K Misschien wilde het meisje het niet geven, misschien was mevrouw even aan het bekomen van de schrik, misschien zag zij de schade pas later toen het meisje al was door gefietst. Zoals je al zegt, je was er niet bij dus. En als mevrouw schade heeft is het vrij logisch toch dat ze deze wilt verhalen op haar verzekering.
Doorrijden (30-5-2019 om 01:16)
Geen vreemd bericht. Als je omver wordt gereden en iemand rijdt sneller weg dan je overeind kan komen kun je moeilijk gegevens vragen. Ambu is ook geweest. Je verlaat geen plaats van ongeval zonder gegevens achter te laten. Mensen hulpeloos achterlaten is ook nog strafbaar. Buiten dit ongeval om, kennen weinig fietsers in Middelburg de verkeersregels. Jong en oud rijdt door wandelgebied. Schieten door rood licht en op zebrapaden moeten voetgangers ook opletten niet omver gereden te worden.
Rick Roll (29-5-2019 om 22:42)
Tja, waarom zou ze? De oudere dame heeft misschien verzekering, maar dat meisje ongetwijfeld niet. En daarbij komt ook nog eens dat ze dan zou moeten zeggen dat zij de schuldige was in het incident; Anders doet de verzekering niets. Kan dus maar beter gewoon niets zeggen.
k (29-5-2019 om 19:41)
beetje vreemd bericht, ik ben er niet bij geweest maar ik denk dat als de vrouw meteen om de gegevens gevragen had ze die gehad had, dat is scheinbaar niet gebeurd dan blijkt achteraf dat er schade is dan rennen ze naar de politie en nu word dat meisje dus gezocht volgens mij kan dat allemaal veel simpeler als je meteen om de gegevens vraagt ipv de politie er bij gaat halen
Cookie-instellingen beheren