Dronken man is rijbewijs kwijt Vlissingen

Toegevoegd: 30-05-2019, 19.05 uur

Dronken man is rijbewijs kwijt Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie in Vlissingen het rijbewijs ingenomen van iemand die onder invloed van alcohol had gereden.

De 25-jarige man werd rond 01.20 uur betrapt op de Koningsweg. Hij blies op het ademanalyse-apparaat een waarde van 695 U/gl. Dat is ruim drie keer te veel.

Het rijbewijs van de man is direct ingenomen. Hij heeft een dagvaarding meegekregen en zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans Grimbergen (3-6-2019 om 17:20)
En dan te bedenken dat al deze mensen die hebben gedronken door de mand zijn gevallen omdat er werd gecontroleerd. moet je nagaan wat er dan dagelijks rond rijd wat de dans ontspringt. Dus Dames en heren van de handhaving meer controles, wordt het gelijk een stuk veiliger