Weerbericht:
Vannacht mistbanken. In de middag regen, in het zuidoosten onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij ongeluk in Hulst

Toegevoegd: 30-05-2019, 22.06 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Een motorrijder is donderdagavond in het centrum van Hulst onderuit gegaan en daarbij gewond geraakt.


De bestuurder van een Yamaha XT600E reed rond 20.15 uur bij de Houtmarkt tegen een prullenbak. De ambulancedienst kwam met spoed ter plekke en heeft de gewonde naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel is nog niets bekend.

Bergingsbedrijf Vermaat heeft de motor opgehaald en speciale korrels gestrooid over de gelekte brandstof. De gemeente Hulst is ter plaatse gekomen om de prullenbak weer terug te plaatsen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mr (1-6-2019 om 11:35)
Misschien is optreden tegen het parkeren van food bezorgdiensten die hun auto maar neer gooien waar ze willen wat savonds en snachts gevaarlijke situaties oplevert, Dit is trouwens al heel vaak gemeld maar ja !!!!!
Cookie-instellingen beheren