Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Vreemde lucht uit riolering Tholen

Toegevoegd: 31-05-2019, 04.18 uur
De brandweer heeft ter plekke metingen gedaan.
De brandweer heeft ter plekke metingen gedaan.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie en de brandweer zijn vannacht ingezet nadat in Tholen een vreemde lucht was waargenomen vanuit de riolering.


De melding kwam rond middernacht binnen vanuit de Burgemeester van Lichtenbergstraat. De brandweer van Tholen deed metingen maar er werden geen bijzondere concentraties van gevaarlijke stoffen waargenomen. De brandweer heeft wel nog de riolering gespoeld om zo de lucht te verdrijven.

Wat de herkomst van de geur is geweest, is niet bekend. De laatste maanden zijn al vaker soortgelijke meldingen in de gemeente Tholen geweest maar telkens kon net als nu niet worden vastgesteld wat de oorzaak was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren