Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand in tuin woning Bruinisse

Toegevoegd: 31-05-2019, 04.24 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Een felle brand heeft vannacht in Bruinisse flink wat schade aangericht aan en bij een woning aan de Maisstraat.


De brandweer van Bruinisse werd rond 02.00 uur met spoed opgeroepen nadat was ontdekt dat bij een tuin op de hoek met de Tarwestraat een heg en een overkapping in brand stonden. Het vuur sloeg over richting de woning en daarom werd binnen tien minuten opgeschaald naar middelbrand.

Uiteindelijk werden twee tankautospuiten en een hoogwerker ingezet. Met behulp van de hoogwerker zijn diverse dakpannen van de woning gehaald om zo goed te kunnen blussen en verder te kunnen controleren op eventuele brandhaarden.

Na het blussen heeft de brandweer de woning geventileerd. De Veiligheidsregio Zeeland meldt dat rond 03.40 uur het sein 'brand meester' gegeven kon worden. Stichting Salvage is ter plaatse om de bewoners te helpen bij het afhandelen van de schade. Er raakte niemand gewond.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren