Weerbericht:
Van het westen perioden met regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Wegpiraat mishandelt medeweggebruiker

Toegevoegd: 31-05-2019, 11.43 uur
Wegpiraat mishandelt medeweggebruiker
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Een 32-jarige man uit Vlissingen is donderdagavond aangehouden op verdenking van gevaarlijk rijgedrag, mishandeling en het bedreigen van een medeweggebruiker.


De verdachte zou rond 18.40 uur over de Stadseweg bij 's-Heer Hendrikskinderen hebben gereden. Achter hem reed een andere weggebruiker die hem wilde inhalen maar dit bleek niet mogelijk. De Vlissinger zou met een gangetje van net iets boven de 30 kilometer per uur al slingerend op deze 80-kilometerweg hebben gereden.

Een medepassagier van de tweede bestuurder maakte met zijn mobiele telefoon een filmpje van het opvallende rijgedrag van de Vlissinger. Pas op de A58 kon de Vlissinger worden ingehaald. Tijdens het passeren zag de passagier echter dat de verdachte een snijbeweging langs zijn keel maakte. Hierop werd de politie gebeld.

In de tussentijd zette de rit zich voort richting Vlissingen. Hierbij zou de Vlissinger meerdere keren al slingerend meerdere keren dicht bij de achterbumper van het slachtoffer zijn gereden. Bij de Keersluisbrug in Vlissingen moesten de beide bestuurders stoppen voor de gesloten slagbomen. Hier stapte de verdachte uit, liep naar de auto voor hem en opende vervolgens het portier. Hij mishandelde de bestuurder en reed vervolgens hard weg.

De politie wist aan de hand van de kentekenplaat de identiteit van de verdachte te achterhalen. Nadat hij was verzocht zich te melden op het politiebureau kon hij aldaar worden aangehouden. Hij is voor verhoor meegenomen naar een politiecellencomplex. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EM (31-5-2019 om 14:05)
Rijbewijs intrekken !
Bo (31-5-2019 om 13:02)
Dit is dus dagelijkse kost. Niks nieuws. Iedereen heeft hier tegenwoordig mee te maken. Mensen hebben haast en ergeren zich overal aan. Ook op medeweggebruikers en die worden bedreigd gefilmd , getreiterd en als t moet uit de auto getrokken en geschopt en geslagen. Dit is NEDERLAND.
Iemand (31-5-2019 om 12:52)
Je bent jezelf niet als je trek hebt
gerda (31-5-2019 om 12:52)
ik blijf het zeggen er lopen meer gekken voor het hek in zeeland,dan erachter los geslagen volk