Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldieven gepakt dankzij camera's

Toegevoegd: 31-05-2019, 17.13 uur
Agenten konden de verdachten traceren middels live cameratoezicht. Agenten konden de verdachten traceren middels live cameratoezicht.
Agenten konden de verdachten traceren middels live cameratoezicht.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Met behulp van live camerabeelden heeft de politie vrijdag in Vlissingen de verdachten van een diefstal weten aan te houden.


Tijdens de De Ruyter-jaarmarkt kwam de melding binnen dat bij een opticien in de binnenstad een winkeldiefstal was gepleegd. Zowel een motoragent, een eenheid van de noodhulp en een hondengeleider werden vervolgens op pad gestuurd.

Op het politiebureau speurden andere agenten live de beelden van bewakingscamera's af in de hoop om de twee verdachten hier te spotten. Dat lukte en nadat de eenheden op straat waren aangestuurd konden de verdachten worden ingerekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goede actie van politie (1-6-2019 om 17:49)
Goed gedaan van de politie, compliment! Fijn dat er meerdere camera's actief zijn in de omgeving en deze hiervoor gebruikt kunnen worden. Ook prima gedaan dat de betreffende foto hier geplaatst is.
EM (1-6-2019 om 09:48)
@Kees U heeft gelijk ,alhoewel sommige monturen veel geld kunnen kosten ,hangt van de winkel af
Mariska (1-6-2019 om 09:44)
@Kees, wat dacht je van merk zonnebrillen?
's ram (1-6-2019 om 09:08)
@ad dus nederlanders jatten niet? Vreemd dat je alle 'getinte' over één kam scheert of bedoelde je : zonnebank nederlanders
S. (31-5-2019 om 20:47)
AD. Vind u het zelf ook niet een belachelijk opmerking waarschijnlijk is dat wat u alleen aantrekt getinte mensen maar de blanke zijn net zo goed criminelen alleen zie je dat niet door je eigen blanke ogen. Ik voel hier een beetje discriminatie!! Zet je ogen eens open en bekijk alle kleuren van de wereld voordat je alleen over de getinte begint te oordelen! Vind het echt een belachelijke opmerking. En 9 van de 10 getinte zijn hier allemaal in Nederland geboren!! Afz. Een blanke!
@kees (31-5-2019 om 20:45)
Kees ook zonnebrillen zonder sterkte zijn te koop bij de opticien. Van goedkoop tot dure merken.
Cookie-instellingen beheren