Goesenaren gewond bij ongeluk A58

Toegevoegd: 01-06-2019, 11.21 uur

De politie heeft sporenonderzoek gedaan na de ongevallen.
De politie heeft sporenonderzoek gedaan na de ongevallen.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - Drie volwassenen en een kind uit Goes zijn vrijdagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de A58 bij Sint Willebrord in Brabant.

Nadat rond 20.15 uur een auto in een slip raakte en tegen een vangrail botste raakten al drie personen gewond. Tijdens de hulpverlening gebeurde rond 20.35 uur echter een tweede aanrijding. Er was sprake van een kop-/staartbotsing waarbij de voorste auto hard afremde toen hij de hulpdiensten zag staan. Een achteropkomende tweede auto kon nog op tijd remmen maar de derde achteropkomende auto niet meer.

De derde auto klapte tegen de tweede auto en reed vervolgens tegen de vangrail. In de auto zaten een 34-jarige man, een 28-jarige vrouw en een 8-jarig meisje. Zij waren allemaal afkomstig uit Goes en loepen allemaal letsel op. De drie zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750