Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 298 km

Man slaat vrouw en jongen met hamer op hoofd

Toegevoegd: 01-06-2019, 11.58 uur
De mishandelingen vonden plaats in Steenbergen.
De mishandelingen vonden plaats in Steenbergen.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Een 44-jarige man uit Kruiningen is vrijdagavond in zijn woning aangehouden omdat hij een vrouw en haar zoontje met een hamer op het hoofd zou hebben geslagen. Ook zou hij een peuter hebben geschopt en bedreigingen hebben geuit met een mes.


De politie kreeg rond 20.20 uur informatie door over het incident, dat zich afspeelde bij de Zuidwal in Steenbergen. Verschillende personen waren getuige van het voorval. Zij grepen in door de verdachte vast te pakken en de politie te bellen. De man wist echter los te komen en naar zijn auto te rennen. Hij ging er snel vandoor maar de politie wist zijn identiteit te achterhalen en hem even later aan te houden in zijn woning in Kruiningen.

De 32-jarige vrouw en haar zoons van 9 en 3 jaar oud zijn nagekeken bij de huisartsenpost. De politie zegt nog niet te weten wat de aanleiding was van de uitbarsting van de man. Volgens de politie heeft de vrouw namelijk verklaard de man niet te kennen. De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal hij vandaag gehoord worden. De vrouw heeft aangifte gedaan van poging doodslag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (1-6-2019 om 13:36)
Het lijkt erop dat er meer gestoorde mensen buiten lopen dan binnen zitten!
Cookie-instellingen beheren