Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de zuidwestelijke helft van het land
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man slaat vrouw en jongen met hamer op hoofd

Toegevoegd: 01-06-2019, 11.58 uur
De mishandelingen vonden plaats in Steenbergen.
De mishandelingen vonden plaats in Steenbergen.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Een 44-jarige man uit Kruiningen is vrijdagavond in zijn woning aangehouden omdat hij een vrouw en haar zoontje met een hamer op het hoofd zou hebben geslagen. Ook zou hij een peuter hebben geschopt en bedreigingen hebben geuit met een mes.

De politie kreeg rond 20.20 uur informatie door over het incident, dat zich afspeelde bij de Zuidwal in Steenbergen. Verschillende personen waren getuige van het voorval. Zij grepen in door de verdachte vast te pakken en de politie te bellen. De man wist echter los te komen en naar zijn auto te rennen. Hij ging er snel vandoor maar de politie wist zijn identiteit te achterhalen en hem even later aan te houden in zijn woning in Kruiningen.

De 32-jarige vrouw en haar zoons van 9 en 3 jaar oud zijn nagekeken bij de huisartsenpost. De politie zegt nog niet te weten wat de aanleiding was van de uitbarsting van de man. Volgens de politie heeft de vrouw namelijk verklaard de man niet te kennen. De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal hij vandaag gehoord worden. De vrouw heeft aangifte gedaan van poging doodslag.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (2-6-2019 om 16:55)
Ik weet er alles van heb ook met zo'n mafkees getrouwd geweest. Elk botje in mijn lichaam is wel gebroken geweest door hem. Ik heb levenslang en hij liep na 6 maanden weer vrolijk rond.
Piet (2-6-2019 om 00:09)
Ophangen! Zulke mafkezen zijn niet te redden, iedere cent investeren in zulke lui is een cent teveel.
Importzeeuw (1-6-2019 om 19:47)
Zulke idioten moeten ze nooit meer los laten lopen!
Mar (1-6-2019 om 16:14)
Maar ff met naam en toenaam bekend maken deze eikel. Heeft ie zelf ook geen leven meer!!!!
Sorry, Beroepsgeheim. (1-6-2019 om 16:06)
@ michelle, dat lijkt niet alleen maar zo. het lijkt dat het verder negeren en laten afsterven struisvogel beleid van de overheid niet zonder problemen gaat voor diegenen zonder de luxe van je kop in iets hebben steken waar de zon niet schijnt. want ik durf er geld op te zetten dat dit geen onbekende van de verschillende elkaar tegenwerkende overheidsdiensten is.
Helena (1-6-2019 om 16:00)
compleet gestoorde idioot binnen steken en nooit meer buiten laten een gevaar voor de maatschappij. ik hoop dat het goed gaat met de slachtoffers. veel sterkte met het verwerken van dit drama.