Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser omgekomen bij ongeluk N62

Toegevoegd: 01-06-2019, 17.39 uur - Update: 01-06-2019, 20.56 uur
Foto 22 van 25

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (2-6-2019 om 11:23)
Sterkte wat een drama
Bas (2-6-2019 om 07:15)
Heel erg! Maar wat een situatie hebben ze daar toch gemaakt. Fantastische Tractaatweg die opeens overgaat vanaf de grens tot Oostakker met oversteekplaatsen, verkeerslichten die oranje knipperen en opeens op rood kunnen springen, haakse bochten als je bij de volgende verkeerslichten rechtsaf wil, op naar de rotonde waar je op 1 vak moet aanschuiven om naar Gent te gaan, fietspaden op deze wegen waar 90km/u gereden mag worden, maar de topsnelheden aanzienlijk hoger liggen. Nogmaals heel erg wat er gebeurd is! Samenwerken NL-B zou fijn zijn om dergelijke situaties te voorkomen in de toekomst!
Fietsersbond Zeeuws Vlaanderen (1-6-2019 om 22:39)
Aan de reacties hieronder te lezen dat men niet goed kijkt naar de situatie ter plaatse. De weg zou als Vlaanderen had meegewerkt afgesloten worden voor fietsers, geen oversteek meer. De knooppunten zijn daarom al lang omgeleid en ook de LF route gaat nu via de Molenstraat. Daarbij zijn er een extra middenstrook gekomen, vroeger was die er niet. En de automobilist is niet fout, want de andere fietser is wel gestopt. Zonde dat dit is gebeurd triest voor de automobilist en de betrokken medefietser om zijn vriend, te zien verongelukken, Om half 7 was de weg nog niet open!!!!
JAN (1-6-2019 om 20:56)
De media hier in Zeeland mogen gerust een actie starten en de mensen erop wijzen dat er veel fietsers rondt rijden,en vooral met het mooie weer zijn er veel mensen op de fiets onderweg. PLAATS BORDEN IN DE FIETS GEBIEDEN Helaas te laat voor dit persoon
Ronald (1-6-2019 om 20:23)
Vreselijk , het zal je familielid maar zijn. Veel sterkte voor de nabestaanden en de familie.
Jac. (1-6-2019 om 18:06)
Ik kom hier ook dagelijks 2x langs. Hier hadden ze met de reconstructie van de Tractaatweg een fietstunnel moeten aanleggen! Levensgevaarlijk wanneer hier (vaak oudere) fietsers moeten oversteken. Echt bizar dat dit nooit in het plan is meegenomen. Nu kost het helaas weer een dodelijk slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren