Oproep traumaheli Schengestraat Goes

Toegevoegd: 02-06-2019, 07.39 uur

Door: Roland de Jong

GOES - Diverse hulpverleners zijn vanochtend vroeg opgeroepen voor een incident in een woning aan de Schengestraat in Goes.

Kort na 06.00 uur werd een ambulanceteam met spoed naar een woning bij de hoek met de Couwervestraat gestuurd. Ook de politie werd ter plekke gedirigeerd en in Rotterdam steeg de traumahelikopter Lifeliner 2 op om eveneens ter plaatse te gaan.

Toen de helikopter net voorbij Spijkenisse vloog is de komst hiervan geannuleerd. Het traumateam is dus niet meer ter plekke gekomen. De aanwezige politieagenten hebben tegen 06.50 uur een man achterin hun dienstauto meegenomen. Ook is er bewijsmateriaal in een speciale zak gedaan. Wat er precies aan de hand was, is echter nog niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750