Cine City Vlissingen dicht vanwege brand

Toegevoegd: 02-06-2019, 09.52 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In bioscoop Cine City in Vlissingen heeft zondagochtend brand gewoed. Er kwam flink wat rook vrij maar niemand raakte gewond. De voorstellingen van vandaag zijn geannuleerd.

Toen de brand rond 08.50 uur werd opgemerkt was de bioscoop aan de Spuikomweg nog gesloten voor het publiek. Een schoonmaakster zou de brand hebben opgemerkt en vervolgens hebben geblust met één van de aanwezige brandblussers. Nog voordat de brandweer arriveerde, was het vuur al uit. Zwartgeblakerde bekers popcorn werden vervolgens naar buiten gehaald.

Er was sprake van flink wat rookontwikkeling en de brandweer heeft daarom het gebouw uitgebreid geventileerd. De brandschade zou mee lijken te vallen maar hoe groot de rook- en roetschade is, is nog niet duidelijk. De bioscoop heeft inmiddels laten weten dat alle ruim dertig voorstellingen van vandaag niet doorgaan. "Vanwege de brand zijn wij genoodzaakt om vandaag onze deuren dicht te houden", zo schrijft Cine City op Facebook.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (2-6-2019 om 12:06)
En dan opeens besef je hoe gevaarlijk dit soort gebouwen zijn, groot, donker, overal veiligheids deuren waar je niet door en uit kunt. Het is allemaal leuk en aardig, tot het misgaat.