Weerbericht:
Vanochtend langs de kust stormachtig met kans op zware windstoten
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bijna 30 kilometer file op A58 in Zeeland

Toegevoegd: 02-06-2019, 20.44 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Vertrekkend recreatie- en vakantieverkeer zorgt momenteel in Zeeland nog altijd voor veel oponthoud op de doorgaande wegen. Vooral op de A58 is het nog erg druk.

Tussen het knooppunt Stelleplas bij Heinkenszand en het knooppunt Markiezaat stond richting Brabant volgens de ANWB rond 20.30 uur nog altijd een file van zo'n 28 kilometer. Al met al goed voor een extra reistijd van 40 minuten.

Daarmee is overigens voor een groot deel van de weggebruikers het fileleed nog niet eens voorbij. Tussen Roosendaal en Zegge staat op dezelfde A58 namelijk ook nog eens 3 kilometer file, goed voor 11 minuten extra reistijd.

Grote ongevallen zijn tot nu toe overigens niet gebeurd. Rond 19.10 uur gebeurde nog wel een kop-/staartbotsing ter hoogte van knooppunt De Poel bij Goes. Bergingsbedrijf De Moor kwam ter plaatse om één van de betrokken voertuigen te takelen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750