Weerbericht:
Perioden met zon, vandaag nog een enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Duo laat auto op z’n kop achter in sloot Hulst

Toegevoegd: 02-06-2019, 20.54 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De twee inzittenden van een personenauto zijn er zondagmiddag van doorgegaan na een eenzijdig ongeval bij Hulst.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 17.10 uur op de Zoutestraat tussen de kruisingen met de Veldstraat en de Kijkuitstraat. De auto raakte van de weg en belandde via de berm aan de andere zijde van de weg op zijn kop in een droge sloot.

Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar toen de hulpverlening ter plekke kwam, waren de beide inzittenden er vandoor. Bij de auto werd één sportschoen gevonden dus vermoedelijk heeft één van de twee zijn vluchtweg op één schoen moeten afleggen.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto uit de sloot getakeld en afgesleept. Tijdens de berging was de weg korte tijd afgesloten. De politie doet onderzoek naar wie er in de auto heeft gereden ten tijde van het ongeluk en waarom hij/zij de plaats van het ongeval heeft verlaten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (3-6-2019 om 16:11)
Appeltje eitje deze zaak lijkt mij.
JFK (3-6-2019 om 13:37)
sja, dan maar voor alle kosten op laten draaien, een paar maanden taakstraf en opnieuw rijlessen en verplichte cursus EHBO!
Ad (3-6-2019 om 08:57)
Inderdaad aan de racenummers van de circuitdag te zien iemand die graag hard rijdt...Maar om dan weg te lopen als het misgaat??? Zal wel iets met drank of drugs te maken hebben lijkt mij, anders loop je niet weg...
KeeK (3-6-2019 om 04:38)
2 Fast, 2 Furious !
Ronald (2-6-2019 om 22:50)
Naar Vestrock geweest zeker ? Last van de warmte ? :-)
k (2-6-2019 om 21:16)
tja de race nrs van de circuit dag staan er nog op maar dat de openbare weg geen circuit is zullen ze nu hopelijk gemerkt hebben,