Weerbericht:
Flinke perioden met zon, vooral in de zuidwestelijke helft van het land
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Traumaheli twee keer opgeroepen naar Axel

Toegevoegd: 02-06-2019, 21.43 uur
De melding rond 18.40 uur in de Trompstraat.
De melding rond 18.40 uur in de Trompstraat.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

AXEL - De traumahelikopters van Amsterdam en Rotterdam zijn respectievelijk zondagmiddag en -avond opgeroepen voor incidenten in Axel.

De eerste melding kwam rond 12.35 uur binnen vanuit de Generaal Meijerstraat. Voor dit incident werd de Amsterdamse Lifeliner 1 gealarmeerd. Kort na het opstijgen van het traumateam kreeg dit te horen dat men kon terugkeren naar de basis.

De Rotterdamse helikopter werd rond 18.40 uur opgeroepen naar de Trompstraat nadat vanuit een woning een reanimatiemelding binnen was gekomen. Er kwamen twee ambulanceteams en twee politie-eenheden ter plekke. De komst van de helikopter werd onderweg geannuleerd.

Voor zover bekend ging het in beide gevallen om een puur medisch incident.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750