Politie slaat ruiten in om man te redden

Toegevoegd: 03-06-2019, 04.35 uur

Politie slaat ruiten in om man te redden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - De politie heeft zondagavond in Zoutelande de ruiten van een auto ingeslagen om zo een suïcidale man te kunnen redden.

De politie schrijft op social media dat omstanders hadden gezien dat de man zich van het leven wilde beroven en zich had opgesloten in een auto. Agenten waren snel ter plekke en zij sloegen de ruiten van de auto in om zo snel hulp te kunnen verlenen.

De man is naar het ziekenhuis gebracht zodat hij de psychiatrische hulp kan krijgen die hij nodig heeft.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (4-6-2019 om 10:31)
Goed werk van de politie om direct in te grijpen en niet eerst met praten de zaak proberen op te lossen.
Peter Quest (3-6-2019 om 16:12)
Mensen kunnen mensen gek of kapot maken. Dus ja Kees je hebt gelijk. ik begrijp best dat sommige mensen soms door slaan. Logische reactie. Maar wie ben ik om te oordelen dat een ander niet verder mag leven?
Nel (3-6-2019 om 13:19)
Je slaat de spijker op de kop Kees!!
Kees (3-6-2019 om 06:37)
De maatschappij maakt de mens gek, inrichtingen schieten te kort, we worden asosociaal, gehaastig en doen mee aan het gekke haastige drukke leven, en mekaar leven zuur maken.