Cine City nog een dag dicht vanwege brand

Toegevoegd: 03-06-2019, 05.23 uur

Bij de brand kwam behoorlijk wat rook vrij.
Bij de brand kwam behoorlijk wat rook vrij.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Na de brand zondagochtend is bioscoop Cine City in Vlissingen ook maandag nog de gehele dag dicht. Dat laat de bioscoop weten via Facebook.

Zondagochtend ontdekte een schoonmaakster rond 08.50 uur dat in het pand brand woedde op de begane grond. Ze ondernam direct een succesvolle bluspoging met één van de aanwezige brandblussers en nog voordat de brandweer arriveerde was het vuur uit. Er was echter wel flink wat rook vrijgekomen dus zette de brandweer ventilatoren in om die te verdrijven.

Kort na de brand liet Cine City weten dat de bioscoop ’s ochtends dicht zou blijven maar dit bleek te optimistisch en al snel moest dit bericht worden bijgesteld naar een sluiting voor de rest van de zondag. Zondagavond bleek dat de voorstellingen van maandag ook geen doorgang kunnen vinden. Dit vanwege opruimwerkzaamheden, zo laat Cine City weten.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750