Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken vrouw ramt geparkeerde auto’s

Toegevoegd: 03-06-2019, 10.50 uur
Dronken vrouw ramt geparkeerde auto’s
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

YERSEKE - Een vrouw uit Yerseke heeft vannacht haar rijbewijs moeten inleveren bij de politie omdat ze onder invloed van alcohol in haar auto een ongeval had veroorzaakt.


Agenten kregen rond 00.50 uur de melding dat de 34-jarige bestuurder in haar woonplaats op de Koningin Julianastraat geparkeerde auto’s had beschadigd. Een buurtbewoner kwam door de herrie naar buiten en belde de politie.

De vrouw werd aangehouden en op het bureau blies ze 1075 ug/l op het ademanalyseapparaat. De politie heeft haar rijbewijs ingenomen. De schade zal verder geregeld worden met de verzekering.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (3-6-2019 om 22:16)
Sommige verzekerings maatschappijen heb geen alcohol clausule, schade wordt dan gewoon vergoed.
W. Kruit (3-6-2019 om 20:11)
John, de schade aan derden wordt vergoed, maar wordt teruggevorderd bij de verzekerde. De verzekering heeft het recht daartoe, en hopelijk doet ze dat ook. De eigen schade - als er All Risks verzekering aanwezig is - wordt sowieso niet vergoed.
john (3-6-2019 om 16:58)
De schade aan de auto,s wordt wel verzekerd ,aan de schade van haar eigen auto niet en aangezien ze veel te veel had gedronken zal de verzekering het contact met haar verbreken ,en wil ze nog blijven rijden moet ze op zoek naar een verzekering die soms wel 2 a 3 keer zo duur zijn
Tom Helgers (3-6-2019 om 14:39)
Schade regelen met de verzekering!? Je kunt je echt niet verzekeren voor dronken rondrijden! De verzekering gaat dat echt niet vergoeden. Goed dat die vrouw gepakt is, die heeft echt belachelijk veel gedronken!
W. Kruit (3-6-2019 om 13:41)
“De schade zal verder geregeld worden met de verzekering.” Ik hoop van harte dat de verzekering de schade voor de volle 100% verhaalt op dronken droppie. En daarna de polis ongeldig verklaart. Kan ze zich blauw betalen aan een dure polis voor dit soort gevallen. Maf wijf, voor hetzelfde geld rijdt ze iemand dood of in een rolstoel...
KeeK (3-6-2019 om 12:58)
Als verzekering erachter komt er drank in het spel is heb je hele grote kans ( zou moeten zijn ) dat ze alles moeten betalen of uit verzekering gegooid word of een hele dure aparte verzekering moet gaan afsluiten voor risico-groep die heeeeel duur is.. Zij zal er nog wel spijt van krijgen nu ze nuchter is
Cookie-instellingen beheren