Schade bij botsing in Brouwershaven

Toegevoegd: 03-06-2019, 15.54 uur

Door: Manfred Berrevoets

BROUWERSHAVEN - Twee personenauto’s zijn vanmiddag bij Brouwershaven met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeluk ontstond veel schade.

De botsing vond rond 14.30 uur plaats op de Delingsdijk (N653) ter hoogte van de Oude Schouwsedijk. Na de aanrijding kwamen beide voertuigen zwaar beschadigd tot stilstand. Ondanks dat alle airbags in beide voertuigen waren afgegaan hoefde er volgens de politie niemand naar het ziekenhuis ter worden gebracht. De betrokkenen konden op eigen gelegenheid langs de huisarts om zich te laten onderzoeken op letsel.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de auto’s weg te slepen. De toedracht van de aanrijding is vermoedelijk een voorrangsfout van één van de bestuurders.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750