Gewonde bij woningbrand Middelburg

Toegevoegd: 03-06-2019, 18.10 uur

Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een bewoner van een woning in Middelburg is maandag aan het einde van de middag gewond geraakt nadat hij rook had ingeademd na een brand in zijn huis.

Het vuur ontstond rond 16.20 uur op de bovenverdieping van het pand aan de Schoutstraat. Twee blusvoertuigen en een ladderwagen rukten uit om het brandje te blussen. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend gemaakt, wel zorgde het vuur voor de nodige rookontwikkeling.

De brandweer heeft na het blussen van de brand de woning geventileerd. De bewoner had rook ingeademd en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Rond 17.30 uur keerde de laatste blusauto terug naar de kazerne.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750