Weerbericht:
Rustig en vrij zonnig najaarsweer
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 35 km

Verdachte misdrijf Oostkapelle blijft vastzitten

Toegevoegd: 03-06-2019, 18.34 uur
Uit sectie bleek dat de vrouw door geweld om het leven is gebracht.
Uit sectie bleek dat de vrouw door geweld om het leven is gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

OOSTKAPELLE - De 56-jarige man die verdacht wordt van de moord op een 78-jarige vrouw in Oostkapelle blijft nog zeker twee weken in voorarrest. Dat heeft de rechter-commissaris vandaag beslist.


De 78-jarige vrouw was een bovenbuurvrouw van de verdachte op Parc Zonnehove in Oostkapelle. Ze werd op vrijdag 24 mei zwaargewond gevonden bij het appartementencomplex waar ze woonde. Ze overleed ter plekke. Uit sectie op het lichaam bleek dat de vrouw door geweld om het leven is gebracht. Woensdagmiddag wordt er een uitvaartdienst voor haar gehouden in Oostkapelle. De begrafenis vindt daarna in besloten kring plaats.

Wat er precies met de vrouw is gebeurd en wat de rol van de verdachte daarbij zou zijn geweest, is nog niet duidelijk. Over twee weken bekijkt de rechter-commissaris opnieuw of de man langer in voorarrest moet blijven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren