Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij woningbrand in Axel

Toegevoegd: 04-06-2019, 09.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - In een woning aan de Kanaalkade in Axel heeft dinsdagmorgen een felle brand gewoed. De woning is onbewoonbaar.

De brand brak rond 07.40 uur uit op de eerste verdieping van het pand. Het vuur greep snel om zich heen en de woning stond bij aankomst van de brandweer dan ook grotendeels in brand. Er zijn twee blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet om het vuur te blussen. Daarna is de woning geventileerd. Om 08.10 uur kon de brandweer he sein brand meester geven.

De Veiligheidsregio laat weten dat de bewoner in veiligheid is gebracht. Een bewoner die boven de uitgebrande woning woont had rook ingeademd en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Stichting Salvage is opgeroepen om de bewoners te assisteren bij het afhandelen van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750