Auto van de weg bij Vrouwenpolder

Toegevoegd: 04-06-2019, 11.05 uur

Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Een personenauto is dinsdagochtend bij Vrouwenpolder van de weg geraakt. De auto eindigde schuin in de berm naast een sloot.

Het ongeluk gebeurde rond 10.20 uur in een bocht van de Vrouwenpolderseweg, naast de N57 tussen Serooskerke (W) en Vrouwenpolder. Na de melding werd ook de brandweer opgeroepen vanwege een mogelijke beknelling maar de bestuurder bleek ongedeerd te zijn gebleven.

De brandweer heeft het voertuig nog wel gezekerd om te voorkomen dat deze alsnog in de sloot zou belanden. Bergingsbedrijf Van Halt heeft de Renault Scenic weer op de weg getrokken. Op het eerste gezicht lijkt er alleen sprake te zijn van lichte schade. Het voertuig is wel meegenomen omdat het elektrische systeem van de auto in storing was geschoten.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750