Weerbericht:
Eerst regen. Woensdag perioden met zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Traumaheli voor reanimatie Westdorpe

Toegevoegd: 05-06-2019, 18.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

WESTDORPE - Twee ambulances en een traumahelikoper zijn vanmiddag ingezet voor de reanimatie van een persoon bij een bedrijf in Westdorpe.

Het voorval vond rond 16.15 uur plaats bij het bedrijf aan de Autrichehavenweg. Naast twee ambulances kwam er ook een traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse. De politie rukte met vier eenheden uit.

Volgens een woordvoerder van de politie was er sprake van een reanimatie. Er wordt niet uitgegaan van een bedrijfsongeval, maar van een medische noodsituatie. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Antwerpen gebracht. De arts van de helikopter is met de ambulance meegereden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (6-6-2019 om 20:47)
@ Uwe Het ging hier wel om het redden van een mensenleven hoor ! 4 eenheden is dus 4 mensen hé ! (beter te veel, dan te weinig krachten) Hoe sneller je er bij bent, des te meer kans dat de persoon het overleeft. De agenten hebben ook een reanimatiecursus gehad en waarschijnlijk een AED aan boord ! (ook moest er een heli landen, wat beveiligd moet worden)
Uwe (6-6-2019 om 11:04)
4politieeenheden voor een medische melding?