Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie rukt uit voor naakte man in auto

Toegevoegd: 06-06-2019, 06.00 uur
Politie rukt uit voor naakte man in auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - De politie is afgelopen nacht uitgerukt voor een melding van een naakte man achter het stuur van een auto in Oostburg.

Agenten kregen een melding dat er aan de L. Serierstraat een donkere auto zou staan met een naakte man achter het stuur. Volgens de melder was hij aan het blowen.

De opgeroepen agenten zijn ter plaatse gegaan en troffen wel de auto aan, maar er zat op dat moment niemand meer in.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (7-6-2019 om 17:12)
Wat versta je onder een naakte man. Als hij in zijn korte broek zit zonder bovenkleding kan het op afstand ook lijken op naakt. En met je blote buik mag je autorijden. Mannen dan. Vrouwen weer niet en dat is discriminatie vind ik.
moi (6-6-2019 om 18:12)
je mag ook niks meer tegenwoordig.
Ozle (6-6-2019 om 17:08)
Tsjonge, wat een overdreven gedoe. Het is gewoon toegestaan om naakt in je auto te zitten en zelfs deelnemen aan het verkee mag. Je mag niet de openbare orde verstoren of aanstootgevend gedrag vertonen, daarvan was hier echter geen sprake.
A Cauwels (6-6-2019 om 10:03)
Misschien was de airco stuk,en had hij daarvoor een fikse ruzie met zijn vriendin.Had geen tijd meer om zich aan te kleden.....
john (6-6-2019 om 06:15)
De vraag is wie was er nou aan het blowen ,was het de melder zelf ,of was het toch echt een naakte man ,?