Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie haalt 19 duizend aan openstaande boetes op

Toegevoegd: 09-11-2006, 09.33 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - De Zeeuwse politie heeft de afgelopen weken de volgende resultaten geboejt bij het innen van openstaande boetes/straffen.

Er werden bij 81 personen boetes geïnd voor een totaalbedrag van € 18.986,84. Er werden 19 personen aangehouden voor het ondergaan van in totaal 436 dagen hectenis. Er werden in totaal 18 onherroepelijke vonnissen betekend.

Er werden 3 personen aangehouden welke door andere korpsen stonden gesignaleerd. Er werden in totaal 3 voertuigen buiten gebruik gesteld i.v.m. niet voldoen openstaande boete.

De politie zal ook de komende maanden verder gaan met de afwikkeling van nog openstaande zaken,dit alles in kader van het terugdringen van een ontstane achterstand.

Zij die niet verrast willen worden met het oog op de komende feestdagen kunnen hun boetes e.v.t. tijdens bureau-openstelling aan de diverse bureau’s te voldoen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren