Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Schade bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 06-06-2019, 23.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een botsing in Vlissingen is vanavond schade ontstaan aan twee voertuigen. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval vond rond 22.10 uur plaats op de President Rooseveltlaan ter hoogte van de Bloemenlaan. Ter plaatse kwamen als gevolg van een voorrangsfout twee personenauto’s met elkaar in botsing.

Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er raakte niemand gewond. De voertuigen raakten beschadigd en zijn weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RaceMonster (10-6-2019 om 22:56)
Witte haaien tanden voorrangs regel plus de drie hoek voorrangsregel en niet snel tussen glippen is niet stoer.
Loes (7-6-2019 om 19:37)
Voorrang fout is meer ik wil geen voorrang geven want ik wil gauw nog even voor, daar hoef je geen bossen voor weg te halen.
Jos Marinisse (7-6-2019 om 07:54)
Misschien dat de gemeente de bosschage in de middenberm eens wat lager kan snoeien, je ziet echt niks aankomen. Je moet eigenlijk al op de doorgaande weg staan wil je verkeer zien aankomen en dan is het meestal prijs .......
Cookie-instellingen beheren