Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenster gewond na botsing met tractor

Toegevoegd: 07-06-2019, 12.23 uur
Door: Manfred Berrevoets

WOLPHAARTSDIJK - Bij een ongeluk in Wolphaartsdijk is vanmorgen een wielrenster gewond geraakt na een botsing met een tractor.


Het voorval vond rond 11.20 uur plaats op Kaaidijk ter hoogte van de Kwistenburg. De wielrenster kwam volgens getuigen aanrijden vanaf de Kwistenburg de Kaaidijk op. Hier verleende zij vermoedelijk geen voorrang aan de bestuurder van de tractor die op dat moment over de Kaaidijk reed. De wielrenster raakte van de weg en botste tegen een verkeersbord.

Het slachtoffer raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie lijkt het erop dat de verwondingen meevallen. De verkeerspolitie heeft kort onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Trekkerpiloot (14-6-2019 om 16:22)
Reactie aan Rob: Rob je bebt gelijk ze gaan inderdaad 50 maar heb je er wel eens in 1 gereden? Zo te horen niet! Ze zijn zeer goed te besturen met die snelheid en je hebt heel wat overzicht! Dus graag eerst ondervinden dan oordelen! Sterkte voor de wielrenster!
cees (10-6-2019 om 19:09)
mulder groot gelijk ze hebben geen fietsbel en roepen met een grote smoel dat je aan de kant moet gaan lekkere figuren die wielrenners
Annie (8-6-2019 om 18:33)
Kees, daar dromen de meeste wielrenners van hoor, zo een snelheid! Een ongeluk zit in een klein hoekje en denken we niet allemaal wel eens; dat kan nog net...
Piet (8-6-2019 om 18:30)
Zeer triest verhaal en gewoon kwestie voor beide partijen van domme pech en of schrik reactie. Wat denk je voor de trekker chauffeur? Die ziet dat beeld denk ik ook nog wel even een poos voor bij flitsen. Toevallig kom ik deze meneer bijna iedere dag tegen op de fiets en ik kan maar 1ding zeggen reden ze allemaal maar zo fatsoenlijk!! Altijd netjes aan de kant en van zijn gas af. Maar sterkte voor beide partijen
Rob (8-6-2019 om 10:06)
Reachtie op Kees (7-6-2019 om 17:09). Trekkers die maximaal 25km p/u rijden? Uit welke tijd stam je Kees want zijn er nog trekkers die onder de 50 rijden? Het zijn tegenwoordig moordmachines. En ga maar goed aan de kant als je ze tegenkomt want heel vaak houden ze niets in en denderen ze gewoon door.
H.J. Mulder (7-6-2019 om 19:53)
Triest verhaal, maar het niet voorrang verlenen en/of nemen door wielrenners/sters is toch een issue. Ook ik werd afgelopen week geconfronteerd met zo'n wielrenner (50+), die dacht het recht van voorrang te hebben. Het is dan wel jammer dat als je de persoon er op aanspreekt, je de grootst mogelijke verwensingen te horen krijgt.
Cookie-instellingen beheren