Dronken bestuurster betrapt bij alcoholcontrole

Toegevoegd: 07-06-2019, 16.51 uur

Dronken bestuurster betrapt bij alcoholcontrole
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLEBRUG - De politie heeft afgelopen nacht een alcoholcontrole gehouden in Kapellebrug. Een bestuurster die te veel had gedronken werd aangehouden.

De controle vond plaats tussen 00.15 en 01.00 uur aan de Gentsevaart. In het totaal controleerde de agenten vijftien bestuurder. Een 26-jarige bestuurster uit Axel bleek te veel te hebben gedronken en werd meegenomen naar het politiebureau in Hulst voor een ademanalyse. Hieruit bleek dat de vrouw te veel had gedronken. Ze kreeg een boete en een rijverbod van twee uur.

De vrouw was volgens de politie al eerder veroordeeld voor het rijden onder invloed in zowel Nederland als België.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (8-6-2019 om 10:32)
Duidelijk! Afpakken van rijbewijs voor 5 jaar en daarna opnieuw examen doen !
KeeK (7-6-2019 om 18:53)
Eerder veroordeeld ? Dus de straffen helpen blijkbaar niet.. Weten wij allemaal, dat de straf zo licht is dat men gewoon doorgaat.. Net als nu lees je geen drugscontroles meer omdat Polite de strafbare bestuurders niet meer aan kan.. Het NFI die de drugsfeiten moet beoordelen heeft meer dan 1 jaar achterstand dus we gaan maar weer makkelijke a;cohol controles doen want drugs is niet meer tegen te houden.. Naar schatting zijn er 3 miljoen wietrokers in Nederland en ja het probleem is nu zo groot dat Polite er maar mee stopt of minder controleert, Jammer, dit is het effect van gedogen.. Nus is het probleem te groot ! Net als App'n, niet meer tegen te houden