Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en enkele buien, soms met onweer. Morgen later regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Lichtgewonde bij binnenbrand in woning Middelburg

Toegevoegd: 10-11-2006, 05.15 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Bij een binnenbrand aan de Vreedenhof in Middelburg-Zuid is vrijdagochtend vroeg een man licht gewond geraakt.

Rond tien over half vijf ontdekte een bewoner van het appartementencomplex in de straat dat er brand woedde bij haar benedenbuurman. Direct werd 1-1-2 gebeld.

De bewoner van het pand, die niet wakker geworden was van de brand, kon op tijd uit huis gehaald worden. Wel moest hij worden nagekeken door de verpleegkundige van een ambulance.

Volgens Rachel Jacobs, Officier Van Dienst van de Stadsgewestelijke brandweer, is er vermoedelijk een pannetje op het vuur blijven staan. Dit zorgde voor de nodige rookontwikkeling in het pand.

Nadat het pannetje naar buiten was gebracht heeft de brandweer de woning geventileerd door middel van een overdrukventilator. Over de schade aan de woning is niets bekend.

De Stadsgewestelijke brandweer was ter plaatse met één tankautospuit.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750