Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zwaargewonde bij steekpartij Terneuzen

Toegevoegd: 09-06-2019, 01.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Zaterdagavond vond er een steekpartij plaats op het Arsenaalplein in Terneuzen. Een man is hierbij gewond ernstig geraakt. Twee daders zijn nog voortvluchtig.


Het voorval vond rond 21.15 uur plaats in of bij een Poolse supermarkt. Volgens de politie zou de steekpartij mogelijk te maken kunnen hebben met een overval of een poging daartoe. De exacte aanleiding is onderwerp van onderzoek. De omgeving van de supermarkt is ruim afgezet met linten om de plaats van het incident zo goed mogelijk te onderzoeken.

Medewerkers van het team Forensische Opsporing zijn inmiddels ook aanwezig om sporenonderzoek te doen. Door agenten worden getuigen gehoord die het incident gezien hebben. Voor die mensen is slachtofferhulp ingeschakeld.

Omdat de toestand van het slachtoffer er zorgwekkend uit zag is een traumahelikopter gewaarschuwd. De man is met een ambulance naar een ziekenhuis in de omgeving vervoerd. Volgens de laatste berichten is zijn toestand ernstig, maar stabiel.

In de tussentijd zijn agenten op zoek naar twee verdachten die mogelijk bij het steekincident  betrokken zouden zijn. Zij zouden te voet zijn gevlucht via de Nieuwstraat. Het zou gaan om twee licht getinte mannen met een mager postuur. Een van de mannen is tussen de 1.70 en 1.75 meter lang en droeg donkere kleding. De ander is tussen de 1.80 en 1.85 meter lang en gekleed in een groen shirt. De man in het groene shirt heeft krullend, donker haar tot in zijn nek.

De politie is nog op zoek naar getuigen van voorval het Arsenaalplein. Ook roep men op mensen die camerabeelden hebben deze te delen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750