Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Daders overval Terneuzen nog voortvluchtig

Toegevoegd: 09-06-2019, 14.03 uur
De politie heeft gisteravond onderzoek gedaan in Terneuzen.
De politie heeft gisteravond onderzoek gedaan in Terneuzen.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Voor de overval in Terneuzen waar zaterdagavond twee mannen werden neergestoken zijn nog geen aanhoudingen verricht. Wel heeft de politie meer informatie vrijgegeven over de vluchtroute.

Rond 21.15 uur werden bij een Poolse Supermarkt aan het Arsenaalplein twee mannen neergestoken. Het gaat om een 24-jarige en een 28-jarige man die in de supermarkt aan het werk waren. De 28-ajrige man is in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Gent gebracht. Het andere slachtoffer kwam zich later in de nacht melden op het politiebureau. Het is lichtgewond geraakt.

De politie zette de omgeving na de overval gelijk af met linten. Rechercheurs hebben onderzoek gedaan. Zo lag er onder andere een bloedspoor in de nabije omgeving van de supermarkt.

Gisteravond gaf de politie al een signalement vrij van de daders, die overigens gefilmd zijn door bewakingscamera’s. Het zou gaan om twee licht getinte mannen met een mager postuur. Een van de mannen is tussen de 1.70 en 1.75 meter lang en droeg donkere kleding. De ander is tussen de 1.80 en 1.85 meter lang en gekleed in een groen shirt. De man in het groene shirt heeft krullend, donker haar tot in zijn nek.

Ook de vluchtroute die de daders na de overval hebben afgelegd is bekend. Die loopt van het Arsenaalplein, via de Nieuwstraat en de Dijkgang de Dijkstraat in. Bij café Wilhelmina zijn de twee overvallers de Korte Kerkstraat in gelopen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (9-6-2019 om 15:15)
Waarom niet gelijk de camerabeelden vrijgeven aan het publiek?! Dat gaat waarschijnlijk sneller en worden ze gelijk aan de publieke schandpaal genageld! Als je iemand neersteekt voor een paar euro dan heb je wat mij betreft al je rechten op privacy verspeeld. Succes met de zoektocht!