Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser zwaargewond bij ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 10-06-2019, 00.49 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een ongeval in Vlissingen is in de nacht van zondag op maandag een fietser zwaargewond geraakt. Er is een traumahelikopter ingezet.


Rond 23.45 uur fietste het slachtoffer over het Jaagpad ter hoogte van Vlissingen toen hij door nog onbekende oorzaak in botsing kwam met een voetganger. De fietser kwam ten val en raakte zwaargewond.

Een traumahelikopter uit Rotterdam is richting Zeeland gevlogen om de assisteren. Deze is in op de route van de ambulance naar het ziekenhuis gepland om hulp te verlenen aan de gewonde. Het slachtoffer is vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de persoonlijke spullen van het slachtoffer meegenomen en ook de fiets is met een politiebusje afgevoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (11-6-2019 om 09:22)
Ik fiets daar elke dag tussen 7 en half 8. Ook in het donker. Heeeerlijk! Had de fietser z'n licht aan? Wanneer gaat de politie voetgangers op een fietspad aanspreken (en fietsers op de stoep) en bekeuren? Geen verlichting langs het jaagpad, dan fiets je maar over de Nieuwe Vlissingseweg. Mensen moeten zich gewoon aan de verkeersregels houden. Het voetpad loopt op de dijk en in het donker fietsen fietsers met licht op hun fiets zodat je ze aan ziet komen. Handhaven is het probleem, niet verlichting. Deze winter geen controle gezien, wel massa's fietsers zonder licht en sukkels die wandelen op het fietspad. Het jaagpad is het meest groene en duurzame fietspad van Zeeland, houden zo!
Jokko van der Sneuk (10-6-2019 om 18:05)
Jaag pad gewoon mijden, er word daar in donker ook op je gejaagd zie andere artikelen op H.V Zeeland Te donker, en te onveilig ivm met struikrovers. Op de Vlissingse weg staat WEL verlichting en is net zolang.. en 1 Stoplichtje extra...
Grote Smurf (10-6-2019 om 01:59)
Als ik loop op fietspaden dan zie ik zoveel mensen dom aan de rechterkant van het fietspad lopen. Wat je hoort te doen is aan de linkerkant te lopen zodat het achteropkomend fiets/scooter verkeer je niet kan aanrijden. Het tegemoetkomend verkeer is natuurlijk makkelijk in de gaten te houden. Snap niet waarom dit zo moeilijk te begrijpen is voor veel zeeuwen. Waarom risico nemen?
Cookie-instellingen beheren