Rijbewijs dronken bestuurder ingenomen

Toegevoegd: 10-06-2019, 10.14 uur

Rijbewijs dronken bestuurder ingenomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - De politie heeft zondagavond in Wemeldinge het rijbewijs ingenomen van iemand die onder invloed van alcohol had gereden.

Volgens de politie ging het om een 56-jarige man die rond 20.45 uur aan de kant werd gezet op de Westelijke Kanaalweg. Dat gebeurde vanwege zijn opvallende rijgedrag. 

De man moest een ademanalyse doen en hierbij blies de bestuurder een waarde van 785 Ug/l waar 220 U/gl de limiet is, zo'n 3,5 keer te veel dus. Er is proces-verbaal opgemaakt en het rijbewijs van de dronken bestuurder is ingenomen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom Helgers (11-6-2019 om 18:07)
Ik heb hem volgens mij zien rijden met een politiemotor erachter. Ik dacht al dat het niet helemaal klopte, hij zat gedeeltelijk aan mijn kant van de weg. Goed dat hij gepakt is. Voor hetzelfde geld rijdt hij iemand dood!