Mishandeling handhaver, pepperspray ingezet

Toegevoegd: 10-06-2019, 10.32 uur

Mishandeling handhaver, pepperspray ingezet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Nieuwe Haven in Middelburg heeft de politie zondagmiddag een 62-jarige automobilist aangehouden omdat hij een handhaver zou hebben mishandeld.

Rond 16.30 uur werd bij de politie gemeld dat een verkeershandhaver op de Varkensmarkt was geslagen door een automobilist. Dat zou zijn gebeurd nadat de handhaver de man had aangesproken. Na het incident reed de verdachte weg richting de Nieuwe Haven. Daar was het behoorlijk druk en agenten wisten de man hier in zijn auto te traceren.

Toen agenten de man wilden aanhouden, verzette deze zich hevig. Daarom werd besloten pepperspray en de wapenstok in te zetten. De verdachte gaf echter gas en het publiek moest daarom opzij springen. Enkele meters verder stopte de bestuurder, vermoedelijk omdat hij teveel last had van de gespoten pepperspray. Nadat de agenten assistentie hadden gekregen, ging de verdachte zonder verzet mee naar het bureau. Hij zit vast voor nader onderzoek.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (10-6-2019 om 17:25)
Zet er dan maar gelijk poging tot doodslag op, je zal er maar lopen. Ook nog effe lekker met de wapenstok er overheen. Wat een eikel.
Rick (10-6-2019 om 15:49)
Op het bureau nog eens flink onderhanden nemen; de pepperspray terug uit zijn ogen meppen.
Jan (10-6-2019 om 12:40)
Hoe ouder hoe gekker.. wat een idioot. Waarom hebben mensen toch zo'n kort lontje tegenwoordig. We hebben het hier zo goed in Nederland, in vergelijking met de rest van de wereld. Verwende egocentrische mensen zijn het.
W. Kruit (10-6-2019 om 11:43)
Ik ben bang dat deze aso er met een werkstrafje af gaat komen...