Weerbericht:
Vannacht enkele mistbanken, overdag vrij zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Mishandeling handhaver, pepperspray ingezet

Toegevoegd: 10-06-2019, 10.32 uur
Mishandeling handhaver, pepperspray ingezet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Nieuwe Haven in Middelburg heeft de politie zondagmiddag een 62-jarige automobilist aangehouden omdat hij een handhaver zou hebben mishandeld.

Rond 16.30 uur werd bij de politie gemeld dat een verkeershandhaver op de Varkensmarkt was geslagen door een automobilist. Dat zou zijn gebeurd nadat de handhaver de man had aangesproken. Na het incident reed de verdachte weg richting de Nieuwe Haven. Daar was het behoorlijk druk en agenten wisten de man hier in zijn auto te traceren.

Toen agenten de man wilden aanhouden, verzette deze zich hevig. Daarom werd besloten pepperspray en de wapenstok in te zetten. De verdachte gaf echter gas en het publiek moest daarom opzij springen. Enkele meters verder stopte de bestuurder, vermoedelijk omdat hij teveel last had van de gespoten pepperspray. Nadat de agenten assistentie hadden gekregen, ging de verdachte zonder verzet mee naar het bureau. Hij zit vast voor nader onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (12-6-2019 om 13:50)
Marc de verkeersregelaar is knock out geslagen bij de eerste dreun. Niet gestruikeld dus.
adriaan (12-6-2019 om 08:26)
Een tikkie uit delen.... Man je moest je schamen. Iemand die het verkeer in goede banen probeert te leiden na de uit de hand gelopen grap van Danny.... Mag voor mij een maand of twee brommen in Torentijd. Wat een asociale vent met een zeer kort lontje is dat zeg. En nog trots op zijn daad ook??? Minkukel!!!
merien (11-6-2019 om 18:57)
beste rinus je kan wel met een lachertje zeggen dat een tikje hebt uitgedeeld maar in onze ogen is dat gewoon crimineel geweld en hopelijk word dat ook zo bestraft
Marc (11-6-2019 om 09:12)
Ik zat op iemand te wachten en om de tijd te doden heb ik de verkeershandhaver zitten observeren. De bestuurder kwam aanrijden zonder te zeggen waarom hij wilde doorrijden. De verkeershandhaver maande hem te stoppen waar na bestuurder tot tegen z'n benen rolde. Verkeershandhaver gaf een klap op de motorkap waarna de bestuurder uitstapte om hém een klap te geven waarbij z'n bril door de lucht. Ik draaide mij om naar de cafébezoekers die opriepen om 112 te bellen. Toen ik weer terug draaide lag de verkeershandhaver op z'n rug op de grond. Mogelijk is hij achteruitlopend gestruikeld. Of hij is tegen de grond gemept door een tweede klap die ik niet heb gezien? Bestuurder is doodleuk weer ingestapt om te zeggen dat hij biervaten moest afleveren.
Ja-Ja (11-6-2019 om 08:11)
Beste Rinus. Gewoon ootmoedig je verontschuldigingen aan een ieder aanbieden. En je straf gewoon als een kerel aanvaarden.
frans (10-6-2019 om 19:16)
die figuur die de verkeersregelaar mishandeld komt in tv zeeland nieuws lachend aan het woord met het verhaal dat hij een tikje had gegeven hij hoort gewoon vast te zitten in torentijd (mishandeling van een verkeersregelaar en verzet tegen de politie ) MISSCHIEN EEN VOORKEURBEHANDELING OMDAT HIJ EEN BEKENDE ZEEUW IS ???????